Hur fixar Fläckar av bländning i Photoshop

April 11

Dra nytta av några av Photoshop fläck färgverktyg för att fixa bländning fläckar och andra blanka ytor i dina bilder. Att bättra på problemområden i en bild, såsom fläckar av bländning, använder Photoshop många balanserings alternativ för lätta, skuggor och färg, alla som kombineras för att ge dig den perfekta ögonblicks i efterhand, även om naturen, belysning eller kameran didn 't exakt samarbeta.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop. Dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Öppna". Navigera till bilden med skenet att fixa och dubbelklicka på filnamnet.

2 Välj "Lasso" -ikonen på "Verktyg" rutan. Rita en kontur runt ett område med bländning.

3 Dra ner "Bild" -menyn, klicka på "Inställningar" och välj "Ljusstyrka / Kontrast." Dra det lilla fönstret utanför sidan. Skjut "Ljusstyrka" bar till vänster för att minska ljusstyrkan på det bländande området. Skjut "Kontrast" reglaget åt höger för att matcha upp det markerade området med de delar av bilden runt den. Klicka på "OK" när nöjd eller "Avbryt" för att återgå till den oförändrade bilden.

4 Välj ett annat område med bländning. Klicka på "Bild" och "justeringar" välj sedan "Levels" alternativet. Skjut den svarta triangeln under "Input Levels" till höger mörkare området. Skjut den vita triangeln under "Utdatanivåer" till vänster för att lägga till mer mörkt på det markerade området. Klicka på "OK" när nöjd eller "Avbryt" för att återgå till den oförändrade bilden.

5 Välj ett annat område med bländning. Klicka på "Bild" och "justeringar" välj sedan "Exposure" alternativet. Skjut "Exposure" bar till vänster mörkare bländande området. Klicka på "OK" när nöjd eller "Avbryt" för att återgå till den oförändrade bilden.

6 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara som". Ange ett nytt filnamn för bilden och klicka på "Spara" -knappen.

Tips

  • Vilken av de "Justering" menyalternativ du kommer att välja kommer att bero på mängden av bländning, original ljuset i bilden och färgerna i bilden. Även på samma bild, kan olika områden av reflexer kräver olika justeringar. Experimentera med varje tills skenet fläckar sömlöst blandas in i resten av bilden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com