Hur man använder Peter Svar

February 3

Peter Svarar ser ut som en enkel slumpmässig svar generator, särskilt om du bara följa anvisningarna på webbplatsen. Men om du vet hemligheten av webbplatsen, kan du använda den för att förvåna och förvirra dina vänner med Peters uppenbara psykiska förmågor.

Instruktioner

1 Besök Peter svar på nätet. När du öppnar sidan, det finns instruktioner och två tomma fält "Infoga petition" och "Infoga fråga."

2 Följ anvisningarna, sätter en petition för Peter att svara på din fråga, följt av ett kolon, och sätta in en fråga som du vill Peter att svara. Godkänn villkoren för användning på begäran och vänta som Peter väger din fråga.

3 Läs svaret, som är en allmän reaktion som kan tillämpas på varje fråga, eller en avsiktligt vag och nästan meningsfullt svar såsom ett citat från en välkänd text.

4 Ignorera instruktionerna för att få Peter Svar på arbete. I stället för att skriva i framställningen webbplatsen antyder, typ i det svar du vill Peter att ge på din fråga, som föregår den med en period. På skärmen visas framställningen, inte vad du skriver.

5 Lägg ett kolon för att avsluta "petition" när du skriver i önskad svar. Antalet bokstäver i önskad svar avgör om framställningen är den korta eller långa formen.

6 Skriv in frågan. Vänta och se på när ditt svar visas.

7 Använd dina kunskaper om Peter Svar på förvåna dina vänner och få dem att tro att det finns något verkligt mystiskt webbplatsen. Tricket är att alltid ställa frågor som du vet svaret på.

Tips

  • Tillsätt alltid tjocktarmen och frågetecken, eller Peter svar kommer inte att fungera.
  • För att undvika stavfel, titta fingrarna när du skriver önskat svar. Titta på skärmen är förvirrande eftersom det du skriver är inte vad dyker upp på skärmen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com