Hur man gör en biljett i Publisher

April 6

Hur man gör en biljett i Publisher


Biljetter används vanligtvis för antagning ändamål, när det kommer till filmer, sportevenemang och konserter. Men, använder också biljetter till lokala evenemang; såsom lotterier och andra typer av insamlingar händelser. Vare sig du är ute efter att skapa en biljett design från grunden eller med en mall, kan alla typer av biljetter göras i Microsoft Publisher. Utformning är relativt lätt för de flesta användare, oavsett deras nivå av design erfarenhet eller Publisher expertis.

Instruktioner

Utforma en biljett från Scratch

1 Starta Microsoft Publisher på datorn. Publisher kan automatiskt öppna för sin mall katalog. Om katalogen öppnas helt enkelt stänga av det och öppna ett tomt dokument.

2 Klicka på "File" fliken högst upp på tomt dokument i Microsoft Publisher. Välj sedan "Utskriftsformat" action.

3 Välj "Etiketter" alternativet. Sedan ändra dimensioner till den storlek du vill för din biljett.

4 Gå till snabbfönstret guiden Publikation. Bläddra igenom designalternativ för att komma upp med en layout och färgsättning. Välj sedan ett av dina val.

5 Ersätt layout stationära text med ditt eget biljettinformation.

6 Klicka på "Textram Tool" från Objects verktygsfältet. Flytta musen till det område där textramen ska placeras på biljetten. Sedan dra musen till det nedre högra området, där ramen måste placeras för att skapa full, fyrkantig ram. Expandera torget tills dess den storlek du behöver det vara.

7 Ange ett nummer i textrutan för att börja skapa en numerisk ordning för utskrift. Du måste räkna varje biljett därefter.

8 Spara biljetten design till din dator.

Göra en biljett från en mall

9 Besök Microsoft Publisher biljett mallar "sida på nätet.

10 Dubbelklicka på miniatyrbilden av biljetten mall som du vill använda. Sidan kommer att omdirigera till en hel sida utsikt över biljett mall.

11 Klicka på den gröna "Download" -knappen som visas på den högra sidan av full storlek bild av biljetten mall.

12 Acceptera villkoren i Microsofts serviceavtal för att erhålla nedladdningslänken för förlaget filen. Sajten kommer att omdirigera till förlaget filen nedladdningslänk. Filen kan formateras som en .dotx eller .pub fil. Men, oavsett typ det kommer att öppna på rätt sätt i Publisher.

13 Spara Publisher biljett mallen till hårddisken, sedan öppna filen. Genom att öppna filen bör Publisher starta automatiskt.

14 Ändra texten i mallen till din egna information. Denna information kan innefatta händelsenamn, datum, tid, plats, och införsel eller lotteri nummer.

15 Klicka på "File" och välj "Spara som" för att spara ändringarna till biljetten mall.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com