Hur konvertera Wink till Flash

March 5

"Wink" är ett gratis program som gör det möjligt för datoranvändare att skapa sina egna övningar. Användare kan spela in de åtgärder som de utför på sin dator och spara inspelningen för andra att titta på. Detta är användbart i att lära människor hur man arbetar med programvara, eftersom de kan se hur vissa handlingar utförs. Filer sparas i "WNK" -format, men de kan konverteras till Flash-filer så att användare som inte har Wink installerat på sin dator kan också titta på presentationer.

Instruktioner

1 Ladda ner gratis programvara "Blink" (se Resurser) och installera det på din dator.

2 Starta programmet, klicka på "File" och "Öppna" och välj "Flirt" projekt (filen med ".wnk" förlängning) som du vill konvertera.

3 Klicka på "Project" på menyraden och klicka sedan på "Inställningar". Klicka på "Bläddra" -knappen bredvid "Output filnamnet" och välj en plats på hårddisken där du vill spara den konverterade filen.

4 Välj "Macromedia Flash" från rullgardinsmenyn bredvid "Output File Type" alternativet. Klicka på "Arrow" -knappen bredvid "Frame Rate" inställningar för att ändra bildrutor per sekund för Flash-filen. Högre bildfrekvenser gör animeringen ser mjukare men ökar filstorleken. En hastighet av 20 bilder per sekund är vanligen tillräcklig.

5 Klicka och dra reglaget bredvid "Markör Movement" för att ställa hur smidigt det kommer att vara i din Flash-animation. Ju längre till höger du drar reglaget kommer grövre markörförflyttningen vara när folk visa Flash-filen. Detta återigen kommer att påverka storleken på Flash-filen.

6 Klicka på "OK" -knappen när du är klar med att ändra inställningarna för att stänga fönstret.

7 Klicka på "Project" på menyraden igen och den här gången väljer alternativet "Render". Den kortkommando är "F7" på tangentbordet. Programmet kommer att konvertera Wink projektet till en Flash-fil automatiskt och spara den till den plats du angett.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com