Hur man gör en bärbar Wi-Fi-kompatibel

March 2

Om din bärbara dator inte kommer med ett internt trådlöst kort redan installerat, måste du köpa en extern trådlös USB-adapter för att göra det Wi-Fi-kompatibel. Flera företag gör dessa adaptrar, inklusive Linksys, Belkin, D-Link och Netgear. Oavsett vilket företag gör adaptern, kommer det att komma med installation av programvara för att hjälpa dig att konfigurera systemet för att ta emot adaptern och ansluta till Internet via en trådlös signal. Eftersom mjukvaran gör det mesta av arbetet, är processen snabb och enkel.

Instruktioner

1 Köpa en trådlös adapter och sätt den medföljande installationsskivan i din bärbara dator optiska enhet. Installationsprogrammet ska köras automatiskt, men om det inte gör det, kan du köra det genom att dubbelklicka den optiska enheten ikon i Den här datorn.

2 Godkänner slutanvändarlicens avtalets villkor och följ instruktionerna på skärmen för att installera drivrutinerna som krävs för den trådlösa adaptern ska fungera korrekt.

3 Anslut den trådlösa adaptern till datorn när programvaran instruerar dig att göra det. Fortsätt att följa anvisningarna för att konfigurera den trådlösa adapter för att ansluta din bärbara dator till det trådlösa nätverket.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com