Hur man gör en Free

March 20

Hur man gör en Free


E-post är ett enkelt och billigt sätt att få kontakt med familj, vänner och affärskontakter 24 timmar om dygnet. När oförmögen att tala i telefon, kan e-post fungera som en back-up-metoden för att få ett budskap snabbt. Den kan också användas för att få ut information till ett stort antal människor utan att spendera timmar på telefon. Personliga eller affärs e-postkonton kan ställas in utan kostnad genom en rad olika webbaserade leverantörer. Du kan göra en free konto på webben i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Hur man gör en Free

Gör en sökning på Internet för "fri e-post." Det finns mer än 25 webbaserade leverantörer som erbjuder free.

2 Hur man gör en Free

Välj en fri leverantör bland de tillgängliga alternativen. Titta igenom alternativen och välja den du gillar bäst.

3 Klicka på "Registrera dig". Stegen för att registrera en e-postadress kommer att dyka upp till höger på skärmen.

4 Välj ett namn. Din e-postadress kan vara nästan vad som helst i dessa dagar - inklusive företagsnamn, ett smeknamn eller ditt riktiga namn eller initialer.

5 Verifiera din e-postadress. När du har sparat din information, kommer leverantören skicka ett meddelande som ber dig bekräfta att du skapade den här adressen. Klicka på länken i meddelandet.

6 Gå till din inkorg. Leverantören kommer att ge dig möjlighet att turnera e-postfunktioner. Om du är ny till e-post, ta turen att lära sig om alla de funktioner och alternativ.

7 Dela din e-postadress. Ge din e-postadress till vänner, familj eller affärskontakter som du vill kunna nå dig. Sätt din e-postadress på ditt visitkort, brevhuvud och säljmaterial.

Tips

  • Se till att ditt lösenord innehåller en kombination av stora och små bokstäver och siffror.
  • Ändra ditt lösenord en gång varje fyra till sex månader för att skydda din e-postkonto från hackare.
  • Om du inte har en back-up e-postadress när du försöker logga in, kommer de flesta leverantörer be dig att registrera ditt mobiltelefonnummer. Detta är en legimate begäran om du någonsin få utelåst från din e-post och behöver för återställning av lösenord.
  • Håll din e-lösenord privat.
  • När du skapar din e-postadress, får du meddelanden som du inte har begärt eller förväntar sig. Detta kan begränsas genom att gå in inställningarna och ändra dina spam kontroller.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com