Hur man gör Thunder Radera Gmail

March 25

Hur man gör Thunder Radera Gmail


En stationär e-postklient som Mozilla Thunderbird kan hjälpa dig att hålla koll på dina inkommande e-post i Gmail om du ställer Thunderbird att kontrollera din e-post på ett regelbundet schema. I många fall finns det ingen anledning att spara ett e-postmeddelande efter att du har läst och svarade med Thunderbird. Gmail Autorensning funktion som låter dig omedelbart ta bort ett e-postmeddelande från ditt Gmail-konto när du tar bort det i Thunderautorensning kan också ställas in för att ta bort e-postmeddelandet nästa gång Thunderbird ansluter till Gmail-servern.

Instruktioner

1 Öppna ett webbläsarfönster och gå till ditt Gmail-konto. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.

2 Klicka på "Gear" -ikonen och välj "E-postinställningar." Klicka på "Vidarebefordran och POP / IMAP."

3 Klicka på "Aktivera IMAP" i "IMAP-åtkomst" panel. Klicka på "Autorensning På" för att omedelbart ansluta till Gmail-servern och radera e-post när du tar bort det i Thunderbird. Klicka på "Autorensning Av" för att ta bort e-post när Thunderbird ansluter till Gmail-servern för att kontrollera e-post.

4 Öppen Thunder. Klicka på "Verktyg" och sedan "Kontoinställningar" och klicka på "Konto åtgärder" rullgardinsmenyn. Klicka på "Lägg till konto".

5 Ange ditt namn, din Gmail-adress och ditt Gmail-lösenord. Klicka på "Fortsätt." Klicka på "IMAP (fjärrmappar)" knappen, sedan "Skapa konto".

6 Klicka på "Get Mail" läsa sedan och ta bort e-postmeddelanden i Gmail in-box i Thunderbird. E-postmeddelanden raderas på servern enligt dina inställningar.

Tips

  • Klicka på "omedelbart bort meddelandet permanent" för att radera e-post när Thunderbird ansluter om Autorensning är avstängd. Klicka på "Flytta meddelande till papperskorgen" för att sätta meddelandet i papperskorgen Gmail. Meddelanden i papperskorgen raderas automatiskt efter 30 dagar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com