Hur synkar jag med mitt arbete Exchange Server hemifrån?

February 20

Hur synkar jag med mitt arbete Exchange Server hemifrån?


Microsoft Outlook och Outlook Express är e-postklienter på ett hem Windows-dator som låter dig synkronisera e-post med en Exchange-server. Exchange är också en Microsoft-produkt. Exchange värd inkommande och utgående e-postkommunikation, och det är normalt installeras på skolor och företagsmiljöer. Microsoft Outlook och Exchange fungera sömlöst med varandra, så att du kan synkronisera din e-post med din hemdator.

Instruktioner

1 Öppna Outlook Express eller Office & # 039; s fullständiga versionen av Outlook. Ikonen är typiskt på skrivbordet för att öppna programmet. Klicka på "Verktyg" i menyn och klicka sedan på "Konton". Klicka på "Mail" och välj "Ny" för att starta konfigurationsguiden.

2 Välj "Ja" i den första skärmen som frågar om du vill synkronisera med en Exchange-server. Klicka på "Nästa". Ange din e-postadress i "E-postadress" rutan i nästa fönster. Detta är den e-postadress där mottagare svara på ditt meddelande.

3 Ange Exchange-servern namn. Om du synkroniserar med en Exchange-server som publicerar e åtkomst med tillgång till Internet, ange webbadressen för att synkronisera med servern.

4 Klicka på "Nästa". Outlook gör några kontroller och kontakter Exchange Server. När systemkontrollen är klar, gör det möjligt att "Finish" -knappen. Klicka på den här knappen för att slutföra konfigurationen.

5 Klicka på "Skicka / ta emot" i huvud Outlook verktygsfältet. Din e-nedladdningar från Exchange-servern.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com