Sätt Excel kan användas i affärs

February 25

Excel är ett program paketerade med Microsoft Office. Det är ett kalkylprogram som används av företag för grafer, protokoll och beräkningar. Excel kan användas av stora och små företag. Programmet är också användbart för hem bank och ekonomi.

försäljningsutveckling

Excel är perfekt för små företag som behöver spåra försäljningsutvecklingen under de kommande månaderna och åren. Det hjälper företag märker förändringar i försäljningen, så att företaget kan agera och rätta till problemet. Kalkylblad kan användas för att skapa grafer och presentationer av kvartalsvisa försäljningen för affärskontakter och investerare.

Ett exempel på en Excel-arbetsbok för en försäljnings applikation är ett kalkylblad med dagliga försäljningen. De dagliga försäljningen kan automatiskt summeras och lagt till en annan kalkylblad i arbetsboken som uppgår försäljningen för månaden. Den månatliga försäljnings kalkylblad kan sedan summeras för årlig försäljning.

marknadsföring

Marknadsföring är en stor del av företagens tillväxt. Företagen måste ta del av dollar spenderas mot konvertering av kunder. På Internet kan marknadsföring vara ganska dyrt för nya ägare. Ett Excel-ark kan användas för att hålla en förteckning över månadens marknadsföringskostnader och vad kunderna förvärvades med hjälp av dessa dollar. Om företaget har flera avsättningsmöjligheter, kan ett Excel-ark kan användas för att spåra vilka marknadsföring vägar ta in de mest försäljning. Dessa trender är viktiga för chefer att hålla reda på mer effektiva marknadsföringskostnader.

anställd Information

Många företag har inte medel för en stor databas för att hålla reda på anställdas poster. För små företag, håller ett Excel-ark reda på anställdas namn, personnummer och löneskalan. När du sparar privat information, är det viktigt att kryptera filen för att säkra arbetstagarens uppgifter från identitetsstöld. Excel-kalkylbladet kan användas för att hålla reda på anställda som arbetar på provision, och kopplas till en försäljning kalkylblad som liknar den i § 1. Länken kommer att visa företagets ägare hur väl den anställde gör för månatliga försäljningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com