Hur man bygger små webbplatser för vinst

February 21

Hur man bygger små webbplatser för vinst


Eftersom Internet växer vinstdrivande webbplatser blir allt vanligare. Små webbplatser kan inte göra sina ägare en stor hög med pengar, men med lite arbete och en bra design, kan de vända en vanlig liten vinst. Extra pengar kan hjälpa till med räkningar när annat arbete är knappa, och bygga en extrainkomst är ett bra sätt att planera för framtiden. Att bygga en webbplats kräver kunskap om en kodspråk såsom HTML eller förtrogenhet med WYSIWYG (vad-du-ser-är-vad-du-får) redaktörer. Små webbplatser tar tid att etablera och inkomster ska växa regelbundet under en kort tid innan den når en platå.

Instruktioner

1 Hitta en nisch. Välj ett ämne eller specialitet att webbplatsen kommer att tillgodose. Välj inte en bred kategori, eftersom de är bäst kvar för stora webbplatser. Att bygga ett mode webbplats är bättre för en storskalig drift, men en liten webbplats kan fokusera på ett område av mode, såsom jeans eller tillbehör.

2 Skapa innehåll. En webbplats innehåll är det som drar besökare. Skriv så många artiklar som möjligt och använda sökord för att hjälpa dem rankas högre på sökmotor frågor. Studie SEO optimeringstekniker, och tillämpa dem på artiklarna. Skriv med en intressant röst som kommer att ställa webbplatsen bortsett från sina konkurrenter.

3 Utforma layouten. Ge utrymme på flera ställen för reklam. Registrera dig med annonspartner att leverera banderoller för webbplatsen. Se till att använda dynamiska reklam verktyg som kommer att förändra för att spegla innehållet på sidan. Google AdSense är en populär reklam partner för många webbplatser, men andra finns som kan erbjuda en mer fokuserad och unik upplevelse för besökare.

4 Hitta affiliates. Leta efter företag som passar in i samma nisch som webbplatsen men ger en produkt. Skapa ett skyltfönster som leder till dessa produkter med affiliate-länkar som spårar inköpen och betalar ut en procentsats. Stora företag som Amazon, har affiliate-program som är pålitliga och lätta att anta, och många mindre företag har börjat erbjuda liknande program.

5 Underhålla webbplatsen regelbundet. Små webbplatser behöver inte lägga till ett dussin nya artiklar per dag, men försök att lägga till en ny artikel varje vecka eller två. Håll butiken tänkesätt, och se till att fokusera alla nya artiklar i samma riktning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com