Hur man gör Oval bilder med PhotoMix

February 9

Hur man gör Oval bilder med PhotoMix


PhotoMix är ett fotoredigeringsprogram som specialiserat sig på skapandet av snowboardåkare och inramning placeringar runt bilder. Detta gör det möjligt att skräddarsy dina egna gratulationskort, meddelanden och flygblad, utan att använda en storskalig, (är PhotoMix tillgänglig för gratis nedladdning och den fullständiga versionen är $ 29,00 i maj 2010) dyra program. Det är också möjligt att ändra den övergripande formen av bilden till något som sträcker sig från en oval till en stjärna. När du har ändrat utseendet på din bild kan du använda bilden antingen i ett annat program eller i ett nytt projekt i PhotoMix.

Instruktioner

1 Starta PhotoMix (klicka på "Start", "Alla program" och välj "PhotoMix").

2 Välj "File", "Open" och välj en bild som du vill redigera och klicka på "OK". Bilden läses in på PhotoMix skärmen.

3 Markera formen verktyget på den sida av skärmen. En lista över olika former framgår av en rullgardinsmeny. Klicka på "Oval" från de tillgängliga former, sedan klicka och dra muspekaren över bilden. Ju längre du drar desto större ovala formen blir. Detta belyser området innanför den skapade oval.

4 Klicka på det område utanför den ovala och trycka på "Delete". Innehållet inte sett inuti ovalen tas bort, så att du bara med en oval bild inne PhotoMix. Spara dokumentet genom att klicka på "File", "Spara som" och välj sedan den plats du vill spara filen och klicka på "OK".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com