Hur man konfigurerar Header rader som visas i Eudora

March 21

Användare av Eudora kan konfigurera inställningarna för huvudlinjer som visas i sin e-post. Detta kan göras genom att redigera Eudora.ini fil, där Eudora håller de flesta inställningar. INI filen är en vanlig Windows-fil. Du kan redigera det med valfri textredigerare. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

1 Stäng Eudora programmet, om du använder den och leta reda på Eudora.ini filen på din dator. Standardplatsen är i postkatalogen.

2 Öppna Eudora.ini med en textredigerare som Anteckningar. Gå till alternativet TabooHeaders under Inställningar.

3 Tänk dig följande standardlistan med rubriker som inte kommer att visas när bla bla bla switch är släckt: X-UID, Mottagna, Status, X-UIDL, meddelande, I-svar, X-Priority, Mime-version, Content, X-Persona, Sänt-Meddelande, referenser, Return, X400, X-400, E-post-system, fel-To, X-lista, Leverans, disposition, X-Juno, företräde X-bilagor, X-MSMail, x- MimeOLE.

4 Lägg till rubriker som du vill. Om du lägger till ett objekt, vara medveten om att varje rubrik börjar med att prefixet kommer inte att visas. Till exempel kommer att lägga till X till listan dölja alla rubriker som börjar med X-. Å andra sidan, kommer att lägga till X-Juno dölja endast rubriker som börjar med prefixet X-Juno.

5 Ta bort rubriker som du vill. Var medveten om att ta bort några objekt från standardlistan betyder det att rubrik kommer att dyka upp i framtida e-postmeddelanden.

6 Spara dokumentet och stäng anteckningsblock eller vad textredigerare som används.

7 Starta Eudora för att ändringarna ska träda i kraft.

Tips

  • Windows cachar information från ini-filer i minnet medan Eudora körs. Ändra inte Eudora.ini filen när du använder Eudora.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com