Hur man gör samtal med en Android med Gmail

March 24

Ringa samtal med Google Voice programmet på din Android-telefon om du behöver ringa ett samtal när du överskrider din månatliga bruksgräns, eller för att ringa internationella vänner och familj till lägre priser än din operatör erbjuder. Om du har en Internet-anslutning och en enhet som stöds, såsom en Android-telefon, Google Voice kan du göra den inhemska och internationella samtal till fasta priser som är generellt låg.

Instruktioner

1 Anslut Android till en närliggande trådlöst nätverk om du inte använder enheten med en mobildataanslutning. Även om du är ansluta till trådlösa nätverk ger snabbare, mer konsekvent signal för bättre samtal.

2 Hämta Google Voice-appen på din Android-telefon om du inte redan har det. Rikta Android webbläsare att m.google.com/voice~~V, ladda ner programmet och köra det på din telefon.

3 Logga in på Google Voice med ditt Google-konto. Klicka eller knacka på "Telefon" ikonen och ange det telefonnummer som du vill ringa, inklusive lands- och riktnummer som är en del av numret.

4 Klicka eller tryck på knappen "Ring" på skärmen. Om Google Voice uppmanar dig, mata in din kreditkortsinformation som en finansieringskälla för samtal som inte är fria.

Tips

  • Från och med tidpunkten för offentliggörandet, samtal till United States mobiltelefoner och fasta telefoner är gratis så länge de också har sitt ursprung i USA.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com