Komma åt Composite video på din dator

April 29

Komma åt Composite video på din dator


Kompositvideo är en analog signal som moduleras i en RF-signal för att visa bilden på tv och det är endast en videosignal och måste kombineras med en separat ljudsignalen. De flesta användare känner igen den sammansatta videokabeln som ett med den gula kontakten, tillsammans med de röda och vita ljudsignaler. Tyvärr har de flesta datorer inte kommer som standard med ingångarna för dessa anslutningar, så en uppgradering är nödvändig.

Instruktioner

1 Anslut TV-mottagare till datorn. Om du använder en bärbar dator, en USB-TV-mottagare krävs. Anslut TV-mottagaren till en ledig USB-port. Om du använder en stationär, kan man använda en PCI TV-mottagare. Öppna upp datorn och koppla in kortet i en öppen PCI-kortplats. Se datorns bruksanvisning för installationsanvisningar.

2 Installera programvaran som medföljde TV-tuner. Programvaran är gjord för att specifikt köra med märke och modell av tuner, så håll i installations-CD på en säker plats för vidare användning.

3 Anslut TV-tuner till kompositvideo enheten med RCA-kablar. Den gula ledningen är videosignalen och de röda och vita kablarna är ljudsignalen.

4 Starta TV-tuner programvara och följ instruktionerna på skärmen för att fånga den analoga videosignalen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com