Hur man skapar Panorama Photoshop Elements

August 16

Hur man skapar Panorama Photoshop Elements


Människor har en tendens att tänka på Adobe Photoshop Elements som bara en urvattnad version av Photoshop. Men även om Elements inte har alla funktionerna i dess dyrare storebror, är det fortfarande ett effektivt grafikprogram de kan användas för en mängd olika ändamål. Till exempel, om du vill montera en grupp av bilder som du har tagit till en enda, sömlös panoramabild kan du använda verktygen i Photoshop Elements att snabbt genomföra detta projekt.

Instruktioner

1 Ta dina foton med en digitalkamera. Se till att de överlappar varandra med ungefär 30 till 50 procent, eftersom Photoshop Elements behöver detta för att hjälpa den montera panorama. Du kommer också vill ta bilder på en nivå plan, så du bör placera kameran på ett stativ, vrida den när du tar bilder.

2 Anslut digitalkameran till datorn via USB-porten och överföra bilderna till hårddisken. Samma dem alla till en enda mappnamn "panoramabilder."

3 Öppna Photoshop Elements. Välj "File" och sedan "Ny" och klicka på "Photomerge Panorama." Dialogrutan Photomerge öppnas.

4 Välj den layout som du vill. Det finns flera att välja mellan, såsom "Auto", "perspektiv" eller "cylindrisk."

5 Klicka på "Använd" i rullgardinsmenyn och välj "Mapp." Klicka sedan på "Bläddra" -knappen. I dialogrutan som dyker upp bläddra till och välj "panoramabilder" mapp. Denna lista med bilder i mappen visas i dialogrutan.

6 Klicka på "OK." Photomerge Verktyget kommer att köras och använda likheter i bilderna att överlappa dem och sammanfoga dem. Panorama kommer sedan att visas i Photoshop Elements vyn.

7 Använd beskärningsverktyget för att ta bort kanterna, eftersom de ofta har artefakter eller ojämna kanter. Välj sedan "File" och klicka på "Spara". Namnge filen och spara den som en högupplöst JPEG.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com