Så här använder Photoshop med en bambu Tablet

January 27

Grafiska designers använder Adobe Photoshop för att skapa grafik och bilder för användning i tryck och webbdesign. Användningen av en tablett kan öka funktionaliteten i Photoshop och öka en designer produktivitet genom att aktivera funktioner som annars skulle vara otillgänglig. Det är lätt att använda en Wacom Bamboo Tablet med Photoshop och använda Photoshop fulla potential.

Instruktioner

Hur man använder Photoshop med en bambu Tablet

1 Till att börja med att pennans batterier har rätt isatt och att den programvara som kom med tabletten är helt installerad. Öppna den medföljande programvaran.

2 Konfigurera Bamboo Tablet fyra snabbtangenter med hjälp av programvara som medföljer tabletten. Till exempel, om du vill snabbtangent 1 för att öppna Photoshop, karta Photoshop för att snabbtangent 1, med hjälp av den medföljande programvaran instruktioner.

3 Öppna Photoshop och skapa ett nytt dokument. Pennan kommer att styra muspekaren när den används mot tabletten. Välj penselverktyget och välja storlek och färg på din pensel.

4 Pennan kommer att styra muspekaren någon plats på skärmen, så flytta muspekaren över dokumentet. Markören spetsen kommer att ändras för att indikera att borsten är klar att använda. Använd pennan och bambu Tablet som en traditionell penna och papper för att testa.

5 Något märke eller rörelse som gjorts under ytan av bambu Tablet kommer att leda till ett penseldrag eller märke på dokumentet. Tabletten penna kan styra någon Photoshop verktyg på samma sätt.

6 Bamboo Tablet penna tips är tryckkänslig upp till 512 trycknivåer. Tryck hårdare på tabletten för en mörkare, mer definierad linje. Ljusare din trycket för en mindre definierad linje.

7 Om du vill använda pennan suddgummi, vrid pennan över och tryck på andra sidan till tabletten. Photoshop kommer att känna igen detta som suddgummi, utan att behöva välja suddgummit. Radergummit är inte tryckkänslig.

Tips

  • Använd tabletten i Photoshop och andra program som stöder det.
  • Använd den beröringskänsliga ringen på höger sida av tabletten för enkel zoomning och rullning.
  • Var noga med att installera lämpliga drivrutiner för surfplattan så att 512 trycknivåer kommer att fungera.
  • Tablet förare kan störa vissa skannrar och skannerdrivrutiner. Om du har några problem, inaktivera tablett drivrutiner tillfälligt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com