Hur du uppdaterar en MSI motorn manuellt

January 15

En MSI-motorn är en annan term för Microsoft Windows Installer - ett program som är utformat för att hantera installation och borttagning av programvara. Paketfilen ingår i Windows Installer innehåller information om de processer som krävs för att ställa upp och installera ett program. För att manuellt uppdatera Microsoft Installer, är allt du behöver göra besöka den officiella hemsidan och ladda ner den senaste uppdateringen.

Instruktioner

1 Besök den officiella Microsoft Windows Installer hemsida och ladda ner den senaste versionen av produkten (se Resurser). Se till att du laddar ner filen till skrivbordet i Windows. Du kommer att krävas för att ladda ner filen som är specifik för operativsystemet. Filer som börjar med "Windows6.0" avser Windows Vista och de som börjar med "WindowsServer2003" avser Windows Server 2003. För båda dessa system kommer du att se följande alternativ:

"Ia64" = operativsystem konstruerat för att användas med Itanium 64-bitars processor.

"X64" = 64-bitars bitarsversionen av Windows Vista.

"X86" = 32-bitarsversionen av Windows Vista.

Filer som börjar med "WindowsXP," å andra sidan, avser Windows XP. Det finns bara en version av denna fil för användning med 32-bitarsversionen av Windows XP.

2 Dubbelklicka på Windows Installer-filen för att installera uppdateringen. Om du har laddat ner fel version av Windows Installer, kommer du att få meddelandet "Den här uppdateringen är inte tillämplig på din dator." I så fall gå tillbaka och hämta rätt version för ditt operativsystem.

3 Starta om datorn. När datorn har startats om och operativsystemet laddas, kommer Windows Installer vara fullt fungerande.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com