Hur hitta gratis innehåll för en webbplats

June 18

Hur hitta gratis innehåll för en webbplats


Om du har en egen hemsida, du vet att du måste hela tiden lägga nytt, fräscht innehåll. Men vem har tid att skriva nytt innehåll hela dagen? Du behöver inte tillbringa hela dagen att skapa innehåll för er webbplats. Du kan få färsk, gratis innehåll på Internet. Det finns många platser som du kan få gratis innehåll för din webbplats. Dessa är de mest ansedda och lätt att använda källor på nätet.

Instruktioner

1 Besök familjen funktioner webbplats (länk nedan), eftersom detta är en kvalitet webbplats som har färdiga gratis innehåll för din webbplats. Du kan använda materialet som de ger det till dig, eller du kan ändra den för att passa dina behov. Vad är riktigt nice om denna webbplats är att de har webbflöden och videor som du kan sätta på din webbplats gratis. Webbfeeds ska uppdateras automatiskt med nytt innehåll, så att du inte behöver göra någonting. Deras webbfeeds har fin grafik och text på en mängd olika ämnen, bland annat recept, gräsmatta och trädgård och hem.

2 Kolla in färskt innehåll (länk nedan), som har RSS-flöden du kan lägga till din webbplats. Den uppdateras automatiskt så att du inte behöver ständigt lägga till nytt innehåll på din webbplats. Majoriteten av deras flöden är nyheter relaterade. Du kan välja vilken typ av nyheter du vill baserat på ämnen som underhållning, musik, amerikanska nyheter, internationella nyheter och finansiella nyheter. De har också ett foder för "Free Stuff", som är mycket populär. De har totalt 75 olika flöden att välja mellan.

3 Besök den fria ordlistan (länk nedan), som har några riktigt snyggt gratis innehåll för din webbplats. De har en trevlig ordbok lookup ruta som du kan skräddarsy för din webbplats. De har också några gratis innehåll för din webbplats. Innehållet är i olika former, manus formen är den snabbaste. Dessa är feeds, så de uppdateras varje dag. Du kan också anpassa storlek och färg för att passa din webbplats. Du kan få citat av dagen, Word of the Day, artikel i dag, denna dag i historia och mycket mer.

4 Kolla in Entwined (länk nedan). De har några unika saker du kan lägga till din webbplats utan banners eller popup-fönster. Deras flöden uppdateras varje timme, dag eller vecka, beroende på vilken foder du använder. Förutom de vanliga nyhetskanaler, har de skämt, en folk söker, online-spel, väder, musik och videor. De lägger till nytt innehåll feeds varje vecka. Om du använder vädret en, är det uppdateras kontinuerligt så det är aktuellt. Den finansiella foder uppdateras var 10 minuter.

5 Besök ARA innehåll (länk nedan), som har upphovsrätten fri innehåll som du kan använda i tryck eller på din webbplats. Du kan redigera artiklar något sätt som du vill, och många av dem kommer med utmärkta bilder. De har innehåll på många ämnen, från resor, affär, hem, familj, och så mycket mer. De visar antalet ord av alla artiklar, som är en trevlig funktion. Du kan även få kortare versioner av många av artiklarna i deras avsnittet "Quick Läser".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com