Hur att få din Mixtape på LiveMixtapes

July 1

Hur att få din Mixtape på LiveMixtapes


LiveMixTapes möjliggör oberoende musiker att få sin musik till massorna genom utbyte av "mixtapes" över Internet. Någon artist, oavsett genre, kan lämna en mixtape till LiveMixTapes i hopp om det som presenteras. För att lämna en mixtape för behandling, måste du ansöka om uppladdning tillstånd.

Skapa din Mixtape

Trots namnet, skicka en mixtape för LiveMixTapes inte innebära att få ut ett ljud kassettbandspelare och ett par band att göra en gammaldags mixtape. Istället skapar du en ZIP-fil som innehåller en mapp med allt innehåll album för din "mixtape", inklusive skivomslag, spellistfil och MP3-filer av alla låtar ingår.

Lämna in en ansökan

Ansökan om uppladdning tillstånd är en flerstegsprocess. Först måste du logga in på ditt LiveMixTapes konto och klicka på ditt användarnamn i rubrikfältet och välj "Ladda Mixtape". Beroende på eftersläpning, kan du bli presenterad med en ansökningsblankett, eller så kan du bli informerad om att du kommer att kontaktas inom kort om din ansökan. När du presenteras med ett formulär, fylla i och skicka in det övervägas för uppladdning behörigheter. När du har behörighet, kan du ladda upp mixtape filen och lägga all nödvändig information.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com