Hur får man en tom skärm namn i MSN Messenger

May 25

Med MSN Messenger anger du någon mängd visningsnamn, eller "smeknamn", inklusive smileys. Men om du inte vill att ett smeknamn ska visas, och du har MSN Messenger version 6.0 eller högre, kan du även ange ditt namn ska visas tom med rätt kombination av tangenttryckningar. Läs vidare för att ta reda på hur.

Instruktioner

1 Logga in på MSN Messenger.

2 Öppna MSN Messenger "Options" fönstret och välj alternativet att ändra ditt visningsnamn.

3 Radera ditt nuvarande MSN visningsnamn.

4 Håll ner "Alt" -tangenten på tangentbordet och använda knappsatsen på höger sida av tangentbordet för att skriva in siffrorna 0160.

5 Klicka på "OK" för att spara den här visningsnamnet, som nu ska visas tom.

Tips

  • Ett vanligt misstag är att av misstag hålla ned "Ctrl" eller "Shift". Se till att du faktiskt hålla ner "Alt" -tangenten.
  • För Windows Live Messenger, om Alt + 0160 inte fungerar, försök att hålla ner "Alt" -tangenten och skriv in 789.456.789.456.
  • Inte dra nytta av den tomma visningsnamnet för att kunna använda svordomar och sprida olämpligt material. Det är fortfarande möjligt för andra användare att hitta din e-postadress trots din tomt visningsnamn.
  • Om du använder en bärbar dator som inte har ett numeriskt tangentbord, kan du behöva ansluta en extern knappsats eller logga in på MSN Messenger med en annan dator med tillgänglig numeriskt tangentbord. Anvisningarna ovan inte kommer att arbeta med de linjära tal.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com