Hur man verifiera mitt Physican sjukdomshistoria

March 11

Nästan varje stat kan du se läkarnas information på nätet. Du kommer att kunna ta reda på om en läkare har formellt anklagats för oegentligheter av styrelsen, har sin praktik har tillfälligt av ett domstolsbeslut, har korrigeras av en medicinsk styrelse i en annan stat, har dömts för ett brott, har försetts med en stämning för en mindre brott mot lagen av styrelsen under de senaste fem åren, eller har utfärdat en offentlig skrivelse av reprimand vid licensieringen.

Instruktioner

1 Gå till "Department of Health" eller "Medical Board" webbplats din respektive stat. Du hittar den här webbplatsen genom att skriva "Läkare licens lookup" med din statens namn på en sökmotor på nätet, såsom "Läkare licens lookup Florida."

Webbplatsen Doctorscorecard.com innehåller en länk till varje statens webbplats där du kan hitta din läkare sjukdomshistoria. När du öppnar webbplatsen, hitta ditt tillstånd, som kommer att listas i bokstavsordning, och öppna länken under den.

2 Fyll i formuläret för att kontrollera din läkare licens historia. Ange sitt efternamn, förnamn, och välj "Physician" från listan av medicinska yrken.

3 Förse läkaren licensnummer, om det behövs. Du kan få den här informationen från din läkare kontor på begäran. På webbplatsen, även ange länet eller staden där han är registrerad.

4 Lämna denna information och visa sjukdomshistoria på nästa sida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com