Hur man koppla upp min Lexmark Z1300 skrivare utan en skiva

April 3

Hur man koppla upp min Lexmark Z1300 skrivare utan en skiva


När en skrivare är nytt, normalt kommer med en CD-ROM som innehåller all nödvändig mjukvara för installation. Om skivan skadas eller tappas bort, måste programvaran installeras från en annan plats. Lexmark gör all sin skrivarinstallation programvara kan hämtas utan kostnad från bolagets hemsida. När du har hämtat denna programvara, behövs inte längre installationsskivan för att installera skrivaren.

Instruktioner

1 Packa upp skrivaren och ansluter datakabeln till USB-porten på skrivarens baksida. Anslut inte den andra änden till datorns USB-port till installationsprogrammet uppmanar dig att göra det. Anslut strömsladden till eluttaget på baksidan av skrivaren och den andra änden till ett vägguttag.

2 Besök Lexmarks webbplats (lexmark.com) och navigera till avsnittet "Support". Sök efter Lexmark Z1300 skrivare och klicka på länken för att ladda ner installationsprogrammet. När webbläsaren uppmanar dig att välja ett alternativ, välj "Spara som" och välj "Skrivbord". Låt nedladdningen är klar.

3 Gå till skrivbordet och dubbelklicka på Lexmarks installationsprogram fil som just hämtats. Gå igenom stegen i installationsguiden för att börja installera programvaran. När guiden uppmanar dig, koppla skrivaren datakabel till en ledig USB-port på datorn. Fortsätt att klicka på "Nästa" för att slutföra varje steg i uppsättningen upp.

4 Testa skrivaren genom att skriva ut en fil, till exempel en webbsida eller textdokument.

Tips

  • Överväga bränna installationsprogrammet till en tom CD för framtida bruk.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com