Hur man installerar en digital mp4-spelare i Windows 98

February 14

Hur man installerar en digital mp4-spelare i Windows 98


En digital MP4-spelare fungerar på samma sätt som en MP3-spelare. Du kan ladda MP4 som du har sparat på datorn i programmet och spela upp videon upp på datorskärmen precis som det skulle spela på skärmen på MP3-enhet. Medan många digitala MP4-spelare som finns på Internet fungerar endast på nyare Windows-system, såsom XP och Vista, har vissa aktörer erbjuder versioner som är kompatibla med Windows 98.

Instruktioner

Kioskea MP4-spelare

1 Ladda ner Kioskea digital MP4-spelare från Kioskea webbplats. Den Kioskea MP4-spelare listar Windows 98 bland sina kompatibla operativsystem.

2 Navigera till "Downloads" mapp på din dator. För att komma till "Downloads" gå till "Start" -menyn, klicka på "Dator" för att visa alla enheter i systemet, dubbelklicka på "Lokal disk (C :)" köra och sedan dubbelklicka på "Downloads" mapp.

3 Dubbelklicka på Kioskea ".exe" -fil i "Downloads" mapp. Följ skärmarna som dyker upp för att installera Kioskea spelaren till datorn.

Windows mediaspelare

4 Ladda ner Windows Media Player från Windows Media Download Center. För att ladda ner rätt version av Windows Media Player från Download Center, klicka på pilen i rullgardinsmenyn under "Select Version" och välj "Player 9 (för Windows 98 SE, Me och 2000). Klicka sedan på" Ladda ner nu " knapp.

5 Gå till "Start" -menyn och klicka på "Dator" för att visa datorns enheter. Dubbelklicka på "Lokal disk (C :)" köra och sedan "Downloads" mapp.

6 Dubbelklicka på ikonen Windows Media Player i mappen. Följ anvisningarna på skärmen för att ladda Windows Media Player till datorn.

VLC Media Player

7 Ladda ner VLC Media Player Windows självuppackande paket från VideoLAN webbplats. Också hämta KernelEx från Source.

8 Navigera till datorns "Downloads" mapp genom att gå till "Start> Dator> Lokal disk (C :)." Dubbelklicka på "Downloads" mapp för att öppna den.

9 Installera KernelEx till datorn. För att installera KernelEx, dubbelklicka på KernelEx ".exe" fil och följ anvisningarna på skärmen genom installationsguiden. KernelEx tillåter program för Windows 2000 och senare för att köra på tidigare versioner av Windows, till exempel Windows 98.

10 Dubbelklicka på VLC filen i "Downloads" mapp för att öppna inställningarna. Följ skärmarna för att installera VLC Media Player.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com