Varför Outlook hålla ber om Mina nätverks lösenord?

April 19

Varför Outlook hålla ber om Mina nätverks lösenord?


En Outlook-klienten kommer att fråga efter ett lösenord för många skäl. De tre vanligaste är felaktigt lösenord, felkonfigurerade utgående serverinställningar och underlåtenhet att lagra lösenord i kontoinställningarna.

Fel lösenord

Outlook-klienten upprättar en anslutning till e-postservern, så ett lösenord krävs. Om lösenordet är felaktigt, kommer du ständigt att bli ombedd att ange ditt lösenord. Lös problemet genom att kontakta e-postleverantören och ber att ditt lösenord återställs. Uppdatera din Outlook-klienten med det nya lösenordet.

Verifiering krävs Inställningar

Se till att du har samlat rätt serverinställningar från din e-postleverantör. Du behöver namnen på dina inkommande och utgående e-postservrar. Vanligen skiljer utgående e-postserver namn från den inkommande e-postserver och kräver autentisering. Som standard kommer den lagrade lösenord skickas till den inkommande servern men inte till den utgående servern. När autentisering krävs av den avgående e-postservern, måste du ange detta i kontoinställningarna Outlook.

Lösenord lagras inte

När du konfigurerar ditt konto måste du lagra lösenordet och markera rutan "Kom ihåg lösenord". Outlook-klienten gör en anslutning till e-postservern; servern begär lösenordet från Outlook-klienten. Om lösenordet inte sparas, kommer din Outlook-klient ber dig att ange lösenordet varje gång den gör en anslutning till e-postservern.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com