Hur man kan bli av McAfee påminnelser

April 23

Även om McAfee Internet Security Suite rankas bland de mest populära virusskydd program, användare ofta klagar de kontinuerliga popup-påminnelse fönster. Många datorer levereras med en provprenumeration på McAfee Antivirus, med förnyelse och uppdatera påminnelser som ständigt dyker upp med jämna mellanrum. Lyckligtvis finns det metoder för att göra sig av med dem.

Instruktioner

Att lösa problemet

1 Bestäm hur viktig McAfee Internet Security programmet är att du, eller om du kan använda något annat, utan ständig inblandning. Väg fördelarna mot irritation.

2 Ta bort oönskade program genom att avinstallera det. För att göra detta, först gå till "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen" och sedan på "Avinstallera / Ta bort". Välj sedan "Avinstallera McAfee." Ibland är allt som behövs. Tyvärr har denna enkla process inte alltid fungerar, och en programvara borttagningsverktyg kan behöva användas.

3 Gå vidare till MajorGeeks.com (se Resurser) för att ladda ner en McAfee borttagning verktyg. Programvaran är ett gratisprogram verktyg som heter McAfee Consumer Product Removal Tool 2.0.155. Ladda ner verktyget och följ anvisningarna på webbplatsen noga för att ta bort McAfee Antivirus och eventuella rester kvar på datorn.

4 Inse att köpa programmet inte kan lindra problemet, och att den gamla testversion fortfarande kan behöva rensas från datorn. Börja med att ta bort (eller avinstallera) programvaran i någon form.

5 Använd demonteringsverktyget som nämns ovan. Sedan starta Windows Explorer och ta bort alla McAfee-filer i "Program Files" inkluderar de i C: Dokument Drive, och vara säker på att Windows Explorer är inställd på att visa alla dolda filer och mappar (följ "Verktyg> Mappalternativ> Visa"). Ta bort alla mappar och filer som finns.

6 Installera den nya versionen av McAfee antivirusprogram, antingen från skivan eller hämtas från McAfees webbplats. Programmet kommer då att fungera utan de kontinuerliga och påträngande påminnelsemeddelanden.

Tips

  • De påminnelsefönster kan bli så störande att det kan vara lätt att glömma orsaken till att antivirusprogram installerades i första hand. När de beslutar att ta bort programmet helt, är det rekommenderat att du installerar en annan anti-virus program för att ersätta den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com