Så här redigerar vägg inställningar på Facebook

April 19

Facebook kan du anpassa sekretess och visningsinställningar för din Facebook-vägg. Väggen är platsen din Facebook statusuppdateringar visas. Det är också en portal för andra användare att kommunicera med dig, antingen genom att kommentera dina inlägg eller genom att skapa sina egna inlägg på din vägg. Genom att justera Facebook inställningarna kan du välja vem som kan se din vägg, samt vem som kan lägga på det.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook och klicka på "Account" och sedan klicka på "Sekretessinställningar".

2 Klicka på "inlägg av mig" inställning. Välj sekretessinställningarna för din Facebook-vägg inlägg. Välj "Friends Only" "vänners vänner", "Alla" eller "skräddarsy". Om du väljer "Anpassa" kan du dölja din vägg inlägg från specifika användare eller göra dem synliga endast till vissa användare.

3 Rulla ner till "saker som andra Share" fältet. Klicka på "Tillstånd att kommentera inlägg." Välj din sekretessinställning för att avgöra vem som kommer att kunna kommentera dina vägg inlägg (bara vänner, vänners vänner, alla eller Anpassa).

4 Flytta ner till "vänner kan inlägg på min vägg" avsnittet. Kontrollera "Aktivera" om du vill vänner att kunna lägga på din Facebook-vägg.

5 Rulla till avsnittet "Kan se vänner" Kommentarer ". Välj din sekretessinställning för att avgöra vem som kan se inläggen vänner lägga till din vägg. (Endast vänner, vänner av vänner, alla eller Anpassa).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com