Hur laddar jag upp en GB-filer?

April 24

Hur laddar jag upp en GB-filer?


Fil värdar begränsar uppladdnings filstorlekar för olika skäl, allt från bevarande serverutrymme att avskräcka delning av upphovsrättsskyddade filmer. Och medan dela stora filer i mindre bitar kan hjälpa dig att komma runt storleksbegränsningar, det ger dig mer arbete att göra och fler nedladdningslänkar för att hänga med. Men tack och lov, det finns platser som stöder uppladdning av filer en gigabyte eller mer i storlek.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett gratis Slingfile konto för att vara värd för din 1 GB uppladdningar (se Resurser). Medan SlingFile gör cap uppladdningar höger vid 1 GB märke, verktyg kan också batch uppladdning - du kan ladda upp flera stora filer på en gång. Och medan ett konto inte krävs för att ladda upp filer, med en fri SlingFile konto får du tillgång till webbplatsens filhanterare. Filhanteraren kan du byta namn, ta bort, kopiera och sortera dina uppladdningar.

2 Ladda upp dina 1 GB filer till Internet med hjälp av filöverföring verktyget på Woofiles hemsida (se Resurser). Klicka bara verktygets "Add File" för att hitta filen du vill ladda upp. När du har valt filen, går verktyget rätt att arbeta på att ladda upp det. Och när filen har överförts, kan du klicka på verktyget för "dela filer" för att få en direkt nedladdningslänk. Men eftersom verktyget caps uppladdningsgränsen på 1 GB, bör du leta någon annanstans om dina filer är drygt 1 GB.

3 Använd filöverföring verktyget på LargefilesASAP hemsida för att ladda upp dina stora filer (se Resurser). Eftersom LargefilesASAP s uppladdare stöder filer upp till 2 GB i storlek, behöver du inte oroa dig för filer som är lite större än 1 GB. Uppladdaren har e-post och meddelandefält så att dina ladda upp filer kan skickas direkt till ett e-postkonto, vilket är praktiskt om du vill hålla koll på nedladdningslänken eller bara för att förenkla processen att dela filen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com