Hur man skapar 3D datorspel

August 22

Liksom andra konstnärliga områden, kräver 3D speldesign timing, uthållighet och engagemang. Före planering är nyckeln till att skapa en kvalitet sälj spel. Speldesigners kan använda datorer och Internet för att skapa, marknadsföra och distribuera kvalitets 3D-spel.

Instruktioner

1 Spela många spel i olika genrer. Spela in dina gillar och ogillar för varje spel. Välj populära och vrak spel. Bestämma vad som gjorde spelet en framgång eller misslyckande.

2 Fråga spelare. Forskning vad andra ser i datorspel. Prata med folk på nätet i forum och i dator- och tv-spels butiker. Kortfattat förklara dina spel ambitioner. Samla kontaktinformation. När spelet är slut, har du en e-postlista intresserade köpare.

3 Följ med på en online-spel konstruktörer som spelskapare. Prata med andra designers, besöka forum för spel tips skapande och prenumerera på nyhetsbrev för industrin information. Många kommuner erbjuder speldesign programvara. Ladda ner, installera och testa 3D speldesign programvara demos från flera webbplatser.

4 Köpa programvara från en community site. Du har folk att chatta med om du stöter på programfel. Välj programvara som är flexibel och har tilläggsprodukter för utökad mångsidighet.

5 Bestäm ditt spel genre. Skissa din hjälte och primär skurk. Skapa en biografi för både tecken. Göra intressanta sekundära tecken. Bygga dem runt ett koncept, känslor eller en idé. Storyboard spelet. Med hjälp av 3D-programvara, skapa och testa varje spelnivå. Efter avslutad, efter forum meddelanden som begär spela testare.

6 Korrigera fel och marknadsföra ditt spel genom webbplatser som Lulu och CNET: s hämtning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com