Hur man ställer in trådlöst på Virgin bredband

April 8

Hur man ställer in trådlöst på Virgin bredband


Virgin Media erbjuder nav för sina kunder att upprätta trådlösa nätverk i deras hem och bredband. Detta nav tar emot en signal från telefonjacket och sänder en trådlös signal i hela huset som är tillgänglig med flera datorer samtidigt. Tillsammans med att ge trådlös åtkomst, innefattar navet portar som gör att du kan ansluta datorer till nätverket med en kabel. Detta gör det möjligt för datorer utan ett trådlöst nätverkskort för att komma åt nätverket.

Instruktioner

1 Anslut strömkabeln till ett eluttag och anslut sedan den andra änden till baksidan av Virgin Media nav.

2 Anslut ena änden av koaxialkabeln till baksidan av navet och anslut sedan den andra änden till kabeljacket i väggen.

3 Klicka på ikonen för trådlöst nätverk i systemfältet längst ned på skärmen. Detta visar alla trådlösa nätverk som är tillgängliga för datorn.

4 Välj Virgin Medias nätverk, klicka sedan på "Anslut".

5 Ange nätverkets säkerhetsnyckel för att få tillgång till nätverket. Nyckeln är tryckt på sidan av navet och är märkt "lösenfras."

6 Aktivera ditt konto om du ansluter till navet för första gången. Gå till aktiverings sida på Virgin Medias webbplats för att aktivera kontot. En länk finns i Resources.

Tips

  • Placera den trådlösa hubben i ett centralt läge i huset och bort från stora metallföremål och väggar för att utöka den trådlösa räckvidden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com