Hur Lyssna på gratis musik på Internet

August 21

Hur Lyssna på gratis musik på Internet


Med stämningar lämnas in regelbundet, kan tiden för att hitta gratis nedladdning av musik att passera, men det finns fortfarande flera alternativ för dem som vill få gratis musik på internet. Även om du fortfarande kan ladda ner gratis musik, i de flesta fall, få juridisk fri musik innebär att få gratis musik utan att hämta.

Instruktioner

1 Hur Lyssna på gratis musik på Internet

Till att börja lyssna på gratis musik lagligt, ansluta till Internet från en dator.

2 Hur Lyssna på gratis musik på Internet


Skriv www.pandora.com i adressfältet ligger längst upp i webbläsarfönstret. Du kan också få tillgång till Google.com och skriv "Pandora" i sökfältet för att hitta gratis musiklyssning. Pandora är en fri musik webbplats som, baserat på dina sånginställningar, väljer ett soundtrack av titlar av artister och inom genrer som bäst svit dig.

3 Hur Lyssna på gratis musik på Internet


När du har kommit fram till Pandora hemsida, kommer du att uppmanas att ange en titel, artist eller låt som du föredrar. Därifrån kommer webbplatsen sammanställa en låtlista rätts fri musik som spelas upp för dig.

4 På din första gången besöker gratis musik webbplatsen, kommer du att bli ombedd att registrera sig efter flera av gratis musik strömma låtar har spelat. En giltig e-postadress krävs för att registrera. Om du inte har en e-postadress, kan du få en gratis på en mängd olika webbplatser, inklusive, men inte begränsat till Yahoo och Google. Efter registreringen kan du lyssna på upp till 40 timmar per månad gratis musik. För $ 3 per månad kan du lyssna på obegränsat med musik.

Tips

  • Det finns flera andra gratis musik webbplatser som liknar Pandora och andra alternativ för att få gratis musik.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com