Hur får låtar jag vill på min Facebook-profil sida

August 13

Hur får låtar jag vill på min Facebook-profil sida


Facebook kan du dela korta statusuppdateringar, utökade anteckningar, fotografier, videor, länkar och låtar du gillar. När du lägger upp en låt till din Facebook-profil, verkar det som både en länk till låten och en strömmande musikspelare. Dina vänner kan trycka på "Play" -knappen på spelaren och lyssna på låten utan att lämna Facebook. Valfri låt värd någonstans på Internet och slutar i en mp3 förlängning kan bäddas i din Facebook-profil.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till webbsidan där en låt du gillar är värd. Webbadressen i adressfältet i webbläsaren måste sluta på ".mp3" (utan citattecken).

2 Klicka i adressfältet. Håll ned "Ctrl" och tryck på "A" för att markera hela webbadressen. Håll ned "Ctrl" igen och tryck på "C" för att kopiera webbadressen till datorns urklipp.

3 Logga in på ditt Facebook-konto på facebook.com med e-postadressen och lösenord i samband med din Facebook-profil.

4 Klicka i "Vad händer?" rutan längst upp på sidan. Håll ned "Ctrl" en gång mer och tryck på "V" för att klistra in webbadressen i rutan. Klicka på "Dela".

Tips

  • Om du stöter på Facebook "Like" -knappen i samband med en låt som helst på internet, kan du lägga upp låten till din profil utan att behöva kopiera och klistra in något genom att klicka på "Gilla" -knappen. En Facebook dela dialogruta dyker upp. Logga in om du inte redan är inloggad, klicka sedan på "Dela".
  • Du kan också bädda in musikvideor som finns på YouTube i din Facebook-profil, trots att deras webbadresser inte hamnar i en mp3 förlängning. Helt enkelt kopiera och klistra in musikvideon URL i en statusuppdatering som beskrivs i denna artikel.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com