Hur man designar din egen dator Skin

May 18

Hur man designar din egen dator Skin


Dator skinn är specialitet vinyl klistermärken som blir allt populärare som ett sätt att skydda ytan på din dator samt visa upp din personliga stil. Med hjälp av några internetbaserade återförsäljare, kan du designa och beställa din egna dator hud.

Instruktioner

1 Tänk på en design som du vill ha för din dator hud. Himlen är gränsen när du designar din hud, och du kan använda ditt favoritlag logotyp, en personlig ritning eller ens en favorit struktur eller mönster.

2 Skapa din design. Den slutliga bilden kommer att behöva i digitalt format, men om du vill börja med en personlig ritning, så länge du kan digitalisera den med en skanner, gärna dra ut dina idéer. Använd ett program som Photoshop eller Paint Shop Pro för att redigera och förbättra dina bilder.

3 Hitta en anpassad flås tjänst som erbjuder designverktyg. Du behöver en som erbjuder ett verktyg som kommer att passa designen i företagets specifik mall, så att du kan se till att din avsedd konstruktion inte förändras när det är faktiskt släpps ut på etiketten. Webbplatser som Schtickers och LeftSkins är båda populära val som har egna programverktyg som du kan använda för att importera din egen design.

4 Ladda upp din bild till designverktyg och göra justeringar. Du kommer att kunna storlek bilden och göra några små justeringar, och några verktyg kan du klistra in några vanliga clip-art stil bilder.

Tips

  • När du är klar designa din hud, kan du beställa den från den webbplats där du slutfört din design. Se avsnittet Resurs för några länkar till populära hud design och inköpsställen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com