Lägga till sökord till Microsoft Expression Web

June 7

Lägga till sökord till Microsoft Expression Web


Nyckelord utgör en del av metadata eller metataggar på en webbsida. Metataggar är inte en del av det synliga webbsida utan fungera bakom kulisserna för att hjälpa sökmotorer och klassificering och rankning din webbsida. Idag är det många sökmotorer inte ge tyngd åt sökord vid rangordningen en webbsida, i synnerhet de välkända erna såsom Google, Men vissa sökmotorer fortfarande anser sökord. Ange nyckelord i Microsoft Expression Web innebär en enkel process att redigera metadata för din webbsida. Du kan åstadkomma detta med några få musklick, och sedan knappa in sökorden bäst lämpade för din sida.

Instruktioner

1 Öppna upp ditt exemplar av Microsoft Expression Web och välj den webbplats du vill redigera när du uppmanas. Webbplatsen kommer att öppna med dina sidor visas som flikar längst upp. Klicka på den sida du vill redigera.

2 Gå till menyn "Välj fil" och välj "Sidegenskaper. Sidans Dialogrutan laddas på skärmen framför dig. Klicka på fliken "Allmänt" i toppmenyn och du kommer att se alternativ för att redigera dina metadata.

3 Placera markören med musen på textrutan bredvid rubriken "Nyckelord" och klicka. Mata in sökord som bäst beskriver föremålet för din webbsida. Separera varje sökord eller fras med ett kommatecken och sedan ett utrymme (fågel, örn, unga fåglar, flygande örnar, örn social utveckling) för att organisera sökord för sökmotorn.

4 Klicka på "OK" -knappen längst ned på "Sidegenskaper" dialogrutan. Dialogrutan stängs ut och spara dina ändringar till webbsidan samtidigt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com