Hur att dekorera en karaokebar i "Restaurang City"

August 4

Hur att dekorera en karaokebar i "Restaurang City"


Spelet i Facebook-rollspel "Restaurang City" innebär att bygga och utöka din restaurang som du behärskar recept och öka din nivå. När du når nivå nio och behärska receptet "Shirley Temple," du låsa upp karaokebar. Även flera objekt att dekorera karaokebar finns inom "Restaurang City" story, de flesta objekt kräver att du behärskar en specifik recept. Att behärska ett recept, lägga till den i menyn för din restaurang.

Instruktioner

1 Bygg din restaurang tills du når nivå nio. För att bygga din restaurang, köpa billiga bord och stolar. Ställ in menyn så att du inte upprepa ingredienser. Ställ ett recept per fat kategori behärska skålen och få erfarenhet.

2 Lägg till "Shirley Temple" till din meny. När du behärskar drycken, låser du karaokebaren.

3 Klicka på "Inventory" -ikonen och klicka på kategorin "Functional objekt". Leta karaokebaren, som visas automatiskt i ditt lager, och klicka på den. Dra bar i din restaurang för att lägga den i din restaurang.

4 Köp nya poster för karaokebar. Klicka på "Shop" och leta reda på svart eller guld karaoke avdelare, karaoke tecken, röd karaoke tapet eller blå karaoke tapet. Klicka på objektet och sedan på "köp" alternativet.

5 Dra objektet till eller bredvid karaokebar att dekorera den.

6 Låsa upp nya objekt som automatiskt dekorera din karaokebar. Behärska receptet "Satay Sensation" för att låsa upp minibar. Behärska "Vegetariskt diskens" för att låsa upp krukor och växter. Behärska "Candy Mountain" för att låsa upp en platt-TV. Behärska "Rainbow Sushi" för att låsa upp skärmen karaoke idoler. Master "Mega Fruit Sorbet" för att låsa upp skinnsoffa. Lås "nyårs överraskning" för att lägga till ett akvarium till karaokebar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com