Vad är skillnaden mellan Bow & Bay Windows?

December 26

Det finns många sätt att uppdatera utseendet på ditt hem. En stor förändring som många husägare kan göra är att byta ut sina befintliga fönster. När du bestämmer dig är redo att ändra ditt fönster du står inför obegränsade möjligheter att kombinera fönster stilar. En vanlig förändring är att ersätta en vanlig skjutfönster med en båge eller burspråk.

typer

Ett burspråk är ett fönster som skjuter utanför väggen så att du kan se mer av utsidan än ett vanligt fönster. Det kan vara fyrkantig, hexagon eller en oktagon i form. En båge fönster är ett svängda burspråk.

skillnader

Ett burspråk förknippas ofta med vinklade hörn i varierande grader som sträcker sig från 90, 135 och 150 grader som ofta används i viktoriansk arkitektur. Bow fönster är typiskt fyra eller fler båge fönster som bildar en båge och är förknippade med den federala period av arkitektur i USA.

Fungera

Många människor känner en båge fönster tillåter mer ljus eftersom kurvan ger en illusion av att det är ett stort fönster. En fyrkantig burspråk kan skjuta längre ut sidan av byggnaden, vilket möjliggör fler vyer åt sidan.

Historia

Bow fönster användes först på sjuttonhundratalet i Storbritannien. De användes först i USA under Federal arkitektur ungefär samtidigt. Burspråk började dyka upp under den viktorianska eran av artonhundratalet när deras vinklade linjer passar bättre med den stil av arkitektur.

Storlek

Bågen fönster och burspråk kan göras för att passa alla storlekar öppning. Båda fönstren kan göras för att rymma sittplatser eller förvaring under fönstret, förutsatt att strukturen kan hålla belastningen av den extra vikten. Både sittplatser och fönstret kommer att som skjuter ut från sidan av byggnaden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com