Hur ser Font tangentbordslayout i Windows

June 30

Hur ser Font tangentbordslayout i Windows


Microsoft Windows har blivit den mest populära operativsystem för persondatorer för åtminstone två skäl. Dess grafiska användargränssnitt gör program som körs och hantera filer en fråga om att flytta en mus och klicka. Och dess anpassningsmöjligheter kan du enkelt styra stationära och tangentbordslayout. Du kan använda flera teckensnitt och språk, men ibland, särskilt för icke-västerländska manus, hur ett typsnitt hänför sig till en nyckel är inte självklart. Lyckligtvis, en gratis Microsoft program avslöjar någon tangentbordslayout.

Instruktioner

1 Ladda ner, installera och köra Microsoft Keyboard Layout Creator (se referenser).

2 Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Load Befintliga tangentbord." Välj nuvarande tangentbord från listan, som är USA: s standard.

3 Klicka på "OK" för att ladda tangentbordet på den visade layouten. Använd kryssrutorna till vänster för att visa hur olika skifttillstånd påverkar tecken. Till exempel, för att visa versaler, klicka en bock i "Shift" kryssrutan.

4 Klicka på "Visa" och "Font" för att visa dialogrutan Teckensnitt. Välj det teckensnitt du vill visa och välja en storlek som gör varje tecken bara något mindre än en enskild tangent på den visade layouten.

5 Klicka på "OK" för att stänga dialogrutan och ladda typsnitt på tangentbordsdisplay.

Tips

  • Om du snabbt vill se tangentbordslayouter för olika språk utan typsnitt eller en nedladdning av program, gå till Windows Tangentbordslayouter (se referenser). Välj ett språk från rullgardinsmenyn för att visa ett litet fönster som visar den valda tangentbordet. Om du vill visa olika skifttillstånd klickar en nyckel som "Shift" eller "Kontroll".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com