Övervaka Computer Port Activity

June 27

Övervaka Computer Port Activity


Datorportar är som dörren till olika aktiviteter på din dator från fins Internet. Tekniskt sett en dators TCP / IP-portar är vägen persondatorer kommunicerar med varandra. Den första informationspaket som skickas från en annan dator som begär en viss port öppnar eller stänger det. Det bästa sättet att övervaka och styra hamnverksamhet är med brandvägg.

Instruktioner

1 Hitta och ladda ner en brandvägg program. Windows levereras med inbyggd brandvägg, men det är i princip inställd på att blockera vad den vet är problem och erbjuder inte mycket flexibilitet eller möjligheten att enkelt övervaka hamnverksamhet. En robust, gratis brandvägg är Zonealarm, som erbjuder en stor flexibilitet och meddelanden om förfrågningar hamn.

2 Installera brandvägg. Efter installationen kommer programmet förmodligen sätta en ikon i aktivitetsfältet där du snabbt kan komma åt den. Klicka på ikonen i aktivitetsfältet eller program från menyn Alla program. Välj vilka aktiviteter för att blockera och släppa igenom och när du vill anmälan. Programmet kommer att be dig om att tillåta program när det är oklart om det skulle vara tillåtet.

3 Börja använda datorn och se till att brandväggen är påslagen. Om du inte ser ikonen i aktivitetsfältet genom att klicka på programmet från menyn Alla program. En logg skapas med uppgifter om övervakning av dina portar. Du kan visa loggarna när som helst genom att hitta menyn på den programvara som visar stockarna. Du kan också bara välja att övervaka portarna genom meddelanden du satt upp.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com