Lägga till NCAA hållare till Facebook Fan Page

July 20

Lägga till NCAA hållare till Facebook Fan Page


Visa din service för högskolan basketsäsongen och NCAA slutspel genom att lägga till en flik som visar NCAA parentes. När fläktar eller besökare gå till sidan och klicka på fliken, visar det där varje lag placeras inom parentes, som ett lag spelar nästa, hela vägen till NCAA Final Four och mästerskapsmatch.

Instruktioner

1 Gå till facebook.com, sedan logga in på din profil och skriv "NCAA Brackets" i den översta sökrutan. Klicka på länken "Visa fler resultat för NCAA Brackets" från rullgardinsmenyn.

2 Gå till avsnittet om sökresultatsidan "appar". Klicka på "Visa App" -knappen för "CBSSports.com Brackets" app. Från och med dagen för detta offentliggörande, var det enda fungerande program som hade NCAA parentes.

3 Klicka på "Lägg till i min sida" länk från sidofältet till vänster under appens profilbild. En popup-ruta som frågar var du vill lägga till appen. Klicka på "Lägg till sida" bredvid den sida du vill visa NCAA parentes på.

4 Klicka på "Stäng" -knappen. Fliken läggs automatiskt till din Facebook fan sida med titeln "Fästen". Dina fans kan nu följa NCAA parentes med dig.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com