Hur man tar bort en PST-fil

June 12

Hur man tar bort en PST-fil


Outlook, en gemensam e-postprogram, använder ett filformat som kallas "PST" för att spara dina personliga mappar på hårddisken och sortera din e-post på skärmen. Om du tar bort en Personliga mappar (PST) fil, kan du skapa mer utrymme på hårddisken. Ta en personlig mappfil bort från dialogrutan Outlook ger dig en mer strömlinjeformat utseende och mindre mappar att placera din nya eller gamla e-post i när det har tagits emot.

Instruktioner

1 Öppna filen för personliga mappar du vill ta bort och vara säker på att det inte finns några poster i det som du vill spara. Ta bort filen också bort de e-postmeddelanden som finns i PST-fil.

2 Klicka på "Verktyg" och öppna "E-postkonton." Välj "Visa eller ändra befintliga e-postkonton" välj sedan "Nästa". Om den mapp du vill ta bort är markerad i det nya fönstret, bör du välja en annan mapp. Detta ändrar standard leverans av ny e-post i den nyligen markerade mappen.

3 Återgå till huvud brevlåda.

4 Högerklicka på filen för personliga mappar du vill ta bort. Välj "Close mappnamn." Om mappen kallades Arbete E-post, till exempel, bör det stå "Close Work e-post." Stäng av Outlook.

5 Öppna Sökassistenten på Start-menyn på din dator. Kör en sökning efter alla filer och mappar, inklusive dolda filer och mappar. Använd söktermen "PST." När sökningen är klar, ta bort mappen PST med namnet på den mapp som du vill bli av med. Detta bör ta bort mappen från Outlook och din hårddisk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com