Hur man använder en HP Officejet T45 Scanner

February 20

HP Officejet T45 är en användbar allt-i-ett skrivare / fax / scanner som kan ta hand om många vardagliga krav kontor. Oavsett om du är hemma eller på kontoret, Officejet T45 kan hantera dina olika scanning behöver: fotografier, teckningar, standarddokument och färg text. Liksom alla scanner, om det är första gången du använder den, kan det vara svårt att räkna ut.

Instruktioner

Bilder

1 Sätt i början av dokumentet i skrivaren med utskriftssidan nedåt. Justera gliddokumenthållare och återgå till din dator.

2 På datorn, välj "Scan" från HP OfficeJet Manager som automatiskt kommer att visas på skärmen. (Om den inte gör det, öppna den manuellt från datorn).

3 Redigera bilden i HP Image Viewer. När dokumentet har skannats, kan du redigera och spara bilden som önskas.

4 Välj en del av bilden att redigera genom att klicka och dra över området med vänster musknapp. Släpp knappen och området kommer att väljas. Du har ett urval av verktyg som finns i HP Image Viewer som "Crop", "Resize" och "Justera färg."

Scan och redigera text

5 Använda programvara Optical Character Recognition för att redigera texten. Programvaran kan installeras med den medföljande set-up CD.

6 Upprepa steg 1 och 2 från ovan.

7 Välj "Endast text" och "Scan text för redigering (OCR)" i skanningsinställningsmenyn. Välj "Start Scan.".

8 Läs dokumentet helt efter det skannas att se till att inga fel har begåtts av OCR-program. Redigera dokumentet i ordbehandlingsprogrammet som du har valt i inställningarna HP Officejet Manager.

Tips

  • Fyll bara 20 sidor eller mindre vid en time.You kan också skanna direkt från skannern genom att sätta in dokument och slå "Scan" på skannern själv. Du kommer inte att ha möjlighet att ändra inställningarna though.For bruksanvisningen som kan hjälpa till med tekniska problem, ytterligare operationer och set-up information se Resurser nedan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com