Hur man använder en Compaq Internet Keyboard med alla datorer

May 30

Hur man använder en Compaq Internet Keyboard med alla datorer


Compaq Internet Keyboard fungerar precis som alla andra stationärt tangentbord, men har extra knappar nära toppen för vanliga Internet-funktioner. Dessa inkluderar framåt, gå tillbaka och uppdatera en sida. Även gamla med dagens mått mätt, finns det ingen anledning till varför du inte kan använda detta tangentbord med en nyare dator. Förstå hur man använder en Compaq Internet Keyboard med en annan dator för att utöka dess användbarhet.

Instruktioner

1 Koppla Compaq Internet Keyboard från datorn. Ta del av vilken port på systemet den ansluts till.

2 Hur man använder en Compaq Internet Keyboard med alla datorer

USB-till-PS / 2-adaptrar kan du fästa USB-tangentbord till PS / 2-portar.

Anslut tangentbordet till motsvarande port på en annan dator. Om modellen använder en platt USB-kontakt, anslut den till en USB-port. Om man använder en rund PS / 2-kontakt, anslut den till en PS / 2-port på baksidan av systemet. De flesta system har etiketter för båda portarna.

3 Hur man använder en Compaq Internet Keyboard med alla datorer

Sätt i skivan drivrutinen i datorn för att installera drivrutiner.

Installera drivrutinerna, om det behövs. Moderna operativsystem såsom Windows XP och Windows 7 upptäcker automatiskt tangentbordet och läsa in en lämplig drivrutin. Användare av äldre operativsystem ska sätta in disketten eller CD-ROM som medföljde tangentbordet i sina datorer för att installera drivrutinerna. Se "Compaq Internet Keyboard - Installation CD" i länken "Resurser" om du inte har rätt drivrutin skivan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com