De olika kablar till Hook en bärbar dator till en TV

March 12

De olika kablar till Hook en bärbar dator till en TV


Det finns nu många fördelar med att koppla upp en bärbar dator till en TV, och denna process har underlättats av förskottet i teknik för båda enheterna. Användare kan ansluta sin bärbara dator till TV: n för att titta på bildspel, webb-tv och filmer. Och de kan utöka sin dator skrivbordet till TV-skärmen. Det finns en mängd olika kablar tillgängliga för att uppnå detta, även om inte alla kommer att arbeta med din bärbara dator eller TV.

HDMI-kabel

En HDMI (High Definition Multimedia Interface) uttag kommer att hittas på de flesta moderna TV-apparater och de nyaste bärbara datorer. Det gör det möjligt för användaren att skicka HD-video och ljudsignaler över en kabel. En HDMI-kabel kommer också att möjliggöra för användaren att utvidga sin skrivbordet till TV: n och titta på filmer som spelas på den bärbara datorn med lätthet.

VGA-kabel

En VGA-uttaget kommer att hittas på baksidan av vissa moderna TV-apparater, och de allra flesta bärbara datorer och datorer som gjorts under de senaste tio åren. Men endast de mest nya bärbara datorer har HDMI-uttag. En VGA-kabel skickar HD-video, men inte skicka ljud. Användaren måste ansluta sin bärbara dator med en ljudkabel, eller lyssna på ljud via den bärbara datorns högtalare.

S-videokabel

S-videokablar är mindre vanliga, men ibland finns på baksidan av äldre datorer och tv-apparater. S-videokabel inte kommer att sända HD-signaler, men kommer fortfarande att göra det möjligt för användaren att skicka video och bilder till TV från den bärbara datorn. Liksom VGA-kabel, gör S-videokablar inte skicka ljud. Du kommer att behöva en annan kabel för ljud.

3.5mm ljudkabel

Om du vill ansluta din bärbara dator till TV för ljud ändamål, är en 3,5 mm ljudkabel det enklaste kabeln att använda. 3,5 mm är samma storlek som en standard hörlursuttag. Anslut ena änden av kabeln till den bärbara datorns hörlursuttaget och den andra änden till TV: ns "audio i" socket. För tv-apparater utan en 3,5 mm "ljud i" socket, kommer en 3,5 mm till 2-phono ledningen gör att du kan ansluta TV änden av kabeln till de röda och vita RCA-uttag på TV: n.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com