Hur man fixar en Nero PhotoSnap Viewer

May 3

Nero PhotoSnap Viewer är en bildvisning program som ingår i Nero Multimedia Suite. Betraktaren har pixelutjämning, grundläggande redigeringsverktyg och full-screen visningsalternativ. Reparera PhotoSnap betraktaren om det är problem eller orsakar fel på systemet. Använd Systemåterställning för att reparera systemfiler, program och inställningar till ett tidigare tillstånd. Till skillnad från andra felsökningsprocesser, Systemåterställning kommer inte att skada personliga filer sparas på hårddisken såsom e-post, dokument, musik och video. Dock kommer program och applikationer påverkas.

Instruktioner

1 Logga in på Windows med ett administratörskonto.

2 Klicka på "Start", klicka "Alla program" och välj "Tillbehör". Klicka på "Systemverktyg" och välj "Systemåterställning" alternativet.

3 Klicka på "Nästa" för att visa återställningspunkter som skapats av din dator. Välj en återställningspunkt som gjordes innan du började få problem med PhotoSnap Viewer och efter att du installerat programmet. Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Finish" för att starta Systemåterställning processen. Verktyget kommer att starta om datorn och reparera program, inklusive PhotoSnap Viewer.

Tips

  • Om du är osäker på vilken återställningspunkt att använda, klicka på "Visa fler återställningspunkter" för att visa alla återställningspunkter som skapats för ditt system.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com