Hur man installerar Microsoft Outlook e-post

May 8

Microsoft Outlook är fortfarande en av de mest använda program för e-posthantering i världen, till stor del på grund av dess intuitiva och sofistikerade automatiserade funktioner. Outlook vidsträckta möjligheter gör att du kan automatisera uppgifter som att uppdatera din utnämning bok, skicka bekräftelser och skapa former för ofta skickade typer av korrespondens. Och som med de flesta Microsoft-produkter, nya versioner släpps med några års mellanrum.

Instruktioner

Hur man installerar Microsoft Outlook från en skiva

1 Titta på systemkraven tryckt på utsidan av skivförpackningen. Jämföra dem med de system specs på datorn för att avgöra om du uppfyller minimisystemkraven. Om du inte vet hur datorn kan jämföras med de minimikrav, öppna kontrollpanelen och högerklicka på ikonen "System". Klicka sedan på "Egenskaper". Systemets specifikationer listas i fönstret som visas.

2 Sätt skivan i datorns skivenhet. Stäng enhetsluckan. Vänta tills installationsprogrammet startas automatiskt. Om du har andra program som körs, stänga dem nu.

3 Klicka på "OK" och "Nästa" på de första två dialogrutor som visas, ange sedan din produktkod när det efterfrågas. Din unika produktkoden ska skrivas på skivans förpackning.

4 Följ instruktionerna på skärmen för att bestämma om du vill normal installation eller anpassad installation, som du kan använda om det finns vissa komponenter i Microsoft Outlook som du inte vill installera. Du kan också ändra installationskatalogen om du vill installera programmet någon annanstans än på standardplatsen.

5 Vänta tills installationen är klar. Detta kan ta flera minuter, beroende på hastigheten på din dator. När processen är klar, klicka på "Klar" -knappen på installationsguiden för att stänga den. nu installerat Microsoft Outlook e-post och redo att användas.

Installera Microsoft Outlook från Microsofts webbplats

6 Utforska Microsofts webbplats för att avgöra vilken version av Outlook du vill köpa. Leta efter systemkraven för önskad version på webbplatsen och kontrollera att systemet är kompatibelt med användning av samma metod som beskrivits i steg ett av det första avsnittet.

7 Lägg önskad version i varukorgen och gå igenom kassan. Ange din personliga och kreditkortsinformation för att slutföra transaktionen.

8 Följ anvisningarna från Microsofts webbplats för att ladda ner installationsfilen. När filen har hämtats, öppna filen.

9 Gå till din nuvarande e-postklient och kontrollera den e-postadress du angav att Microsoft under köpprocessen. Du bör ha en e-postbekräftelse med en produktkod. Flytta muspekaren bredvid denna kod, klicka och håll nere vänster musknapp och dra markören över koden för att markera det. Tryck på "Ctrl" och "C" på tangentbordet för att kopiera koden till Urklipp, stäng sedan din e-postklient.

10 Stäng alla andra program utom för installationsguiden.

11 Klicka på "OK" eller "Next" på dialogrutor tills du tillfrågas om din produktkod. När bad om koden, tryck på "Ctrl" och "V" på tangentbordet för att klistra in i rutorna koden, klicka på "Nästa".

12 Ändra alla installationsinställningar på de kommande två skärmar; du kan ändra destination katalog för installationsprogrammet och bestämma vilka specifika aspekter av Microsoft Outlook för att installera eller utelämna.

13 Vänta tills hela installationsprocessen att slutföra, och klicka sedan på "Klar" -knappen på installationsguiden. Microsoft Outlook e-post är nu redo för dig att använda.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com