Vad är Chicago Style Font i Microsoft Windows 2007?

February 4

Vad är Chicago Style Font i Microsoft Windows 2007?


Apple skapade Chicago teckensnitt för den ursprungliga versionen av Apples Mac. Användare identifierar teckensnittet med Apple-produkter, inklusive väckelse som typsnittet för första iPod.

Betydelse

Susan Kare designade Chicago typsnitt, den första Apple font, 1983, för användning i alla menyer och titlar i Macintosh operativsystem. Typsnittet ser fet och har ojämna lutar. Chicago har ett annorlunda utseende från den hos andra Apple font och de flesta andra typsnitt.

Namn

Enligt hennes egna konton, Kare ursprungligen kallades teckensnitt Elefont, efter ett stopp på Paoli lokala pendeltåg i Philadelphia. Steve Jobs, VD för Apple, begärde namnändring till Chicago, som han ville de första typsnitt uppkallad efter "världsklass städer."

Historia

Användare visade Chicago teckensnitt endast som 12 pt, tills designers på Bigelow & Holmes studio gjort det till skalbar Truetype-teckensnitt. När Apple lanserade OS 8 operativsystem, beslöt att avbryta Chicago teckensnitt och ersätta det med kol, designad av David Berlow. Användare som vill ha teckensnittet på andra system kan använda MacEnvy DB, som har en liknande design.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com