Hur man ansluter en trådlös bärbar dator till en stationär

July 17

Hur man ansluter en trådlös bärbar dator till en stationär


router

Instruktioner

1 Köp en dator router. En router är mycket liten och lightwieght och kan placeras nästan var som helst i huset. Om skrivbordet är inte trådlöst du vill ställa upp i närheten av din dator. Öppna routern och ansluta till ett eluttag.

2 Anslut en nätverkskabel från datorn nätverkskort på baksidan av routern. Om du har ett kabelmodem eller DSL ansluten där, kan du ansluta den till Internet-porten på baksidan av routern.

3 Öppna en webbläsare på den stationära datorn och ange routerns IP-adressen i routerns manual. Ange användarnamn och lösenord som tillhandahålls av handboken när routern öppnas.

4 Gör eventuella ändringar routern såsom inrätta trådlös säkerhet. Du kan välja att ställa säkerhet som kräver ett lösenord eller nyckel. Skriv ner lösenordet eller nyckel som skapas.

5 Slå på din bärbara dator och det trådlösa kortet identifierar routern så länge det inte är alltför långt borta. I nätverksinställningarna leta efter trådlösa nätverk och välj din router och klicka på "Anslut". Ange ett lösenord eller nyckel om du aktiverat trådlös säkerhet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com