Felsökning ett webinar

May 7

Felsökning ett webinar


Webinars ge ett sätt att delta i möten, konferenser, kurser och försäljning platser på nätet. De sparar respengar och tid för presentatörer och gäster, och göra möten tillgängliga för personer som skulle ha missat dem. De flesta webinar plattformar är tillförlitliga, men det hjälper att veta hur du felsöker dem och åtgärda tillfälliga glapp.

Instruktioner

1 Kontrollera att du har de minimala plattformskrav för webinar. Några frågor att leta efter är datorns operativsystem såsom Windows 98 SE, 2000, XP, Vista eller 7. Även söka efter specifika versioner av en viss webbläsare, såsom IE, Mozilla Firefox eller Netscape, Mac Operativsystem krav och Adobe Flash Player version .

2 Registrera dig för webinar. Vissa webinar plattformar gör detta mycket lätt och vissa inte ens kräver det, men kontrollera i förväg så att du är förberedd. Om du registrerar dig och fylla i formulär i sista minuten, kan det göra dig sent för webinar.

3 Följ alla riktningar på skärmen för att ställa in webinar. Varje företag är olika, så ägna stor uppmärksamhet på detaljer.

4 Logga in till webinar plattforms flera dagar i förväg för att testa anslutningen till systemet. Om du har problem och kan inte lösa det, omedelbart kontakta värden företagets stödsystem.

5 Kontrollera Internetanslutningen om du inte kan få tillgång till sessionen. Om din Internet är ansluten, se till att webinar plattform accepterar din hastigheten på tjänsten. Detta är särskilt viktigt för användare med uppringd anslutning. Vissa webinar plattformar fungerar med uppringd, men du kommer att behöva försöka ansluta tidigare och kanske inte kan delta i realtid samtal.

6 Stäng av brandväggar så tillgång till webinar inte blockeras av webbläsaren, server eller virus program. Om du vill lämna brandväggen på, lägga till webinar webbadress i undantagslistan så att den inte är blockerad.

7 Kontrollera datorns högtalaranslutning och volym i kontrollpanelen för volymfrågor. Om du använder hörlurar eller hörlurar mikrofon kombinationsenheter, se till att de fungerar i båda ändarna. Gör en inspelning med ljudinspelaren i datorns tillbehör fil, och sedan spela upp den för att se till att du kan höra det.

8 Prova en annan webbläsare om du fortfarande inte kan komma till webinar, eller har svårt att höra eller se presentationen.

9 Kontrollera med webinar konferensplattform för specifika felsöka problem andra kan ha stött på tidigare. Företaget kan tillhandahålla resolutioner för dess specifika tjänsten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com