Hur man gör iTunes Songs Ladda ner Snabbare

June 3

Hur man gör iTunes Songs Ladda ner Snabbare


Datorn eller hårdvara mobila enhetens, programvara och Internet-anslutning alla påverkar hur snabbt dina låtar ladda ner från iTunes. Med varje uppdatering av iTunes, Apple listar systemkraven för lagring och RAM. Kontrollera nedladdningssidan iTunes (se Resurser) för att se om maskinvaran är kompatibel och uppdatera din iTunes. Med den aktuella iTunes versionen av programvaran kan eller inte kan förbättra din nedladdningshastighet av sig själv, beroende på den tidigare versionen.

Instruktioner

1 Ladda ner iTunes låtar över ditt hemmanätverk i stället för allmänna nät om du bara har en uppringd anslutning. Allmänna anslutningar dela bandbredd bland alla användare, så din nedladdningshastighet kommer att vara långsam om andra använder också samma anslutning. Om du måste använda publika nät, välja biblioteks eller skolnätverk när det är möjligt. Dessa tenderar att ha högre bandbredd och snabbare hastigheter än kafé eller restaurang hotspots.

2 Anslut datorn till bredbandsmodem med en Ethernetkabel snarare än att ladda ner över den trådlösa anslutningen. Dataöverföring över kablade anslutningar är snabbare än trådlösa anslutningar.

3 Flytta datorn eller enheten så nära routern som möjligt om du måste använda en trådlös anslutning, till exempel på en iPod, iPad eller iPhone.

4 Anslut till Internet via din tjänsteleverantörs domännamnserver (DNS) snarare än en offentlig DNS. Om du inte har ändrat anslutningen från standard din konfigurera, kommer detta att ske automatiskt varje gång du ansluter till Internet. Men om du specifikt har konfigurerat hemnätverket att använda en offentlig DNS som Google DNS, det företag som iTunes använder för filleverans dirigera dina nedladdningar genom en upptagen offentliga dataström. Detta gör dina nedladdningar tar längre tid än de skulle på en privat Internetleverantörens server. Kontakta din ISP om att byta tillbaka till sin server.

5 Stäng alla webbläsarfönster och andra program som körs på datorn innan du handlar för dina iTunes-låtar. På en mobil enhet som iPhone eller iPad öppnar multitasking rutan hålla fingret över en av dina öppna app ikoner, och sedan trycka på "X" för att stänga alla öppna program utom iTunes Store. Detta låter datorns processers och RAM direkt de flesta av sina resurser till iTunes.

6 Starta iTunes på datorn och välj "Downloads" länk från menyn som dina låtar hämtar. Avmarkera rutan som säger "Tillåt samtidiga nedladdningar." Detta kan öka din totala nedladdning tid, men varje enskild låt kommer att ladda ner snabbare eftersom de inte konkurrerar med varandra som de laddar ner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com