Hur man använder en bärbar dator och en Bluetooth-kompatibel skrivare

September 28

Vill ställa in mobil, trådlös utskrift? Bluetooth gör trådlös utskrift enkelt. De flesta bärbara datorer nu Bluetooth-aktiverade, och flera skrivare på marknaden är byggda för Bluetooth-utskrift. Vissa trådlösa skrivare kan kräva en billig USB Bluetooth-adapter för att ta emot filer från din bärbara dator, men detta bör inte vara nödvändigt om det finns en "en touch" knappen för trådlöst eller en Bluetooth-menyalternativ på skrivaren. Kontrollera skrivarens manual om du är osäker.

Instruktioner

1 Driva upp den bärbara datorn och skrivaren. Detta verkar vara ett självklart steg, men vissa skrivare upptäcks automatiskt av den bärbara datorn så snart de är påslagna. Om antingen den bärbara datorn eller skrivaren kräver en USB Bluetooth-adapter, är det dags att koppla in den.

2 Gör enheterna "upptäck." Leta efter den bärbara Bluetooth-menyn, vanligtvis ligger nära klockan i verktygsfältet. Öppna den och välj alternativet "Synlig" eller liknande. Varje skrivare är annorlunda, men det bör finnas en liknande menyalternativ där. Det kan också kallas "synliggöra."

3 Ange eller bekräfta lösenordet. Båda enheterna ska visa en nyckel (eller passera kod) och de ska matcha. Om båda numren stämmer överens, tryck på "OK" eller "Acceptera". Detta kommer att koppla ihop enheterna och ge dem möjlighet att dela filer. Om lösenordet är tom, välj din egen eller använda den rekommenderade koden i bruksanvisningen.

4 Välj en fil att skriva ut och skriva ut den. Du kan bli ombedd att mata in lösenordet eller att acceptera filen (på skrivarens sida), men många enheter kommer helt enkelt acceptera filen och tryck. Enheterna är nu ihopkopplade och bör automatiskt känna igen varandra i framtiden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com