"Hitta en kontakt" fungerar inte i Outlook 2002

April 9

Outlook 2002, även känd som Outlook XP, är en e-postklient som är en del av Microsoft Office av program som inkluderar Excel, Word och PowerPoint. När du upplever problem med kärnfunktioner i Outlook 2002, såsom problem med "Hitta en kontakt," det är nödvändigt att reparera produkten. Denna fråga är troligen orsakas av skadade programfiler, i vilket fall en reparationsinstallation kommer att ersätta de skadade filer.

Instruktioner

1 Klicka på knappen Windows "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen". Detta kommer att öppna Microsoft Windows kontrollpanel i ett nytt fönster.

2 Klicka på "Avinstallera ett program" under "Program." Detta öppnar "Program och funktioner", där du kan reparera installationen för Microsoft Office.

3 Rulla ner till "Microsoft Office" och sedan klicka på den för att välja det. Klicka på "Ändra" -knappen, sedan vänta på att installationsprogrammet att ladda. Välj "Installera eller reparation" alternativet, klicka på "Nästa" och sedan "Reparera fel." Klicka på knappen "Install". Detta kommer att upptäcka och reparera eventuella fel som förekommer i någon av de Microsoft Office-program, inklusive Microsoft Outlook.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com